Агенция за недвижими имоти RK "Реал" - престижна международна компания с безупречна репутация и много професионални награди. Ние работим на пазара за недвижими имоти и инвестиции в България в продължение на повече от 18 години,  от тях  8 години – под  действаща търговска марка.
В нашия каталог  се съдържа огромен брой варианти и предложения  за жилищни и търговски имоти, икономически проекти.
 
Нашата агенция осигурява най-високо ниво на обслужване и уникални предимства за клиентите, включително:
 

1. Безпрецедентна надеждност и сигурност на сделките.
     Потвърждение и гаранция на такъв резултат е:

  • дългогодишното членство на компанията в НСНИ(Национално сдружение на недвижими имоти),FIABCI (Международна федерация за недвижими имоти) и Търговската камара в България
  • участва в редица големи международни изложения;
  • има свой собствен офис във Варна, информационен сайт с актуална и проверена информация, автомобили бизнес класа;
  • голям екип от служители с CIPS сертификати;
  • тесни бизнес отношения с националните консулствата, включително Русия и Украйна.

2. Работа в интересите на  клиента.
    Тази цел се постига чрез:

  • взаимодействие с продавачи и строителни фирми. Директорът на нашета агенция  тясно общува  с инвеститори на проекти, проследява продажните цени и други важни въпроси за бъдещи сделки. За много предлагани обекти ние се явяваме като ексклюзивен търговски представител;
  • активни контакти с клиенти и подробни дискусии с тях за предлагани варианти на  недвижими имоти. Ние предлагаме на избор до 10 различни обекта,подробно расказваме за характеристика на всяка сграда,вътрешна и заобикалящата инфраструктура. Нашата агенция не крие възможни недостатъците на имот и  предоставя цялостна информация за неговите предимства.

Агенция за недвижими имоти RK "Реал" уважавана  и оценена  в много държави. Ние се гордеем с това отношение  и правим  всичко възможно, нашите предложения за  български недвижими имоти да бъдат най-добрите.