42
K1939

Шато е райско кътче, закътано сред красива растителност, спокойствие и тишина. Луксозното частно имение има уникално местоположение - близо до всичко, което е необходимо за първокласен живот, с всички възможности за бизнес и развлечения на големия град и известни курорти.
Имението е разположено върху площ от 50 хиляди кв.м (на малко възвишение над морския бряг) и включва три езера, река с концесия за 30 год., гора, лозя – 15 дка с три сорта червено и един бяло вино, паркинг, басейн, оранжерия, стопански двор,жилищни сгради, сервизни помещения и гаражи. Къщата към шатото, която е със застроена площ от 550кв.м е в неокласически стил.
Първият етаж предлага просторен и светъл салон с трапезария, от които има директен достъп до две тераси с гледка към езерата. Изящно изпълненият интериор се отличава с огромни панорамни прозорци и подови настилки от естествени материали.
Разпределението на втори етаж включва: два спални апартамента с отделни гардеробни, луксозни бани с тоалет и тераси с прекрасни изгледи. Детската стая е със самостоятелна баня с тоалет, а срещу нея е разположен кабинет- библиотека в английски стил. Стаите са с подова настилка – паркет, а витите стълби с парапет от ковано желязо. На всеки етаж има изградена камина.
Интериорът е решен в меки и фини тонове ( бежаво и жълта охра),които допълват хармонията. Присъства усещане за ненатрапчив вкус и изтънчен подход. Стилното обзавеждане включва висок клас италиански мебели и електроуреди – удобство и функционалност за къщата.
Изяществото на интериора е възпроизведено и в градината с изглед към езерата и горите. Всичко това се допълва от спокойствието на девствената красота на природата. Външният басейн и богатата растителност обогатяват ландшафта. Има множество алеи,кътове за отдих и разходка,беседки. В градината могат да се видят внушителни тревни площи, цветя и редки видове дървета, които се напояват от автоматична система.
Тази уникална част от природата е проникната от усещане за спокойствие и комфорт. Мечтано качество на живот, но и гаранция за собственост, която не подлежи на обезценяване.

За да си купите къщата в България, в региони, като например : Варна, Балчик, Бяла, Святи Влас, Равда, Несебър, Сарафово, Созопол, Царево -  просто трябва да се свържете с компания за недвижими имоти Р.К. РЕАЛ по телефона 359 52 608 808 или по електронна поща rk@rkreal.ru

Цената на къщите: от 16 314 до 1 500 000 € и по-горе.

Нашите екперти ще Ви  консултират относно всички въпроси о местонахождение имота и продажните цени.

Цена: 2 000 000 €
3 636 €/м²
Площад 550.00 м²
Площад на парцела: 53 553.00 м²
Стаи:  7
Тип: Къща
Тип на сделката Продажба
Местоположение:
Област Добрич » Балчик
Вашият личен консултант
Ирина
Журавел
Online
Добре дошли! Имате ли въпроси?